Wandelzoektocht Antwerpen

 

16 december 2007

 

 klik hier voor de flyer

 

 

De deelnemers werden verwacht vanaf 13 uur in café Berlin. Hier ontving iedereen een aantal vragen- en antwoorwoordenlijsten. De zoektocht vond plaats in het St. Andrieskwartier en bestond uit 3 gedeelten. Het eerste deel omvatte de beschrijving van en de vragen over het te volgen parcours. Het tweede betrof een reeks te rangschikken foto's (volgens het af te leggen parcours) en het derde deel droeg de alleszeggende titel 'wettet ni vroag et dan on den enen nof den andere".

Tussen 17 u en 18u werden de zoektochters terug verwacht in café "Het Heilig Huisken".

Hier werd onmiddellijk overgegaan tot verbetering van de antwoorden.

De uitslag gaf volgende rangschikking : 1. ploeg Patrick Janssen (59 p) - 2. ploeg Fernand V.d.Borght/Koen Claus (57 p) - 3. ploeg Guido Dupont (56 p) - 4. ploeg Eric Driessen (50 p) - 5. ploeg Bart Verschaeren (onvolledig 38 p).

De winnaar ontving een boek van de hand van ons geacht lid : Wally De Maesschalck. In het Heilig Huisken werd nog gezellig nagekaart . Alle deelnemers waren het er over eens dat dit weerom een geslaagd initiatief van de K.K.O.L.P. was en voor herhaling vatbaar. Nadat iedereen de heilige belofte werd ontfutseld om , indien er volgend jaar een 3e editie zou zijn, men zeker opnieuw zou deelnemen en men véél reclame zou maken werd er tevreden naar huis teruggekeerd.

Memo-ke:

De zoektocht had plaats in temperaturen beneden en rond het vriespunt. Als zeer gesmaakte verrassing werden de deelnemers onderweg op 2 plaatsen getrakteerd op "wittekes in principe voor de mannen" en een "elixirke in prinicpe voor de vrouwen" (in de praktijk soms omgekeerd). De jongste deelnemer telde 6 maanden en hield er blozende kaakjes en een gezonde slaap aan over.

Vooral de vraag welk verkeersbord (A 21, A23, A25 of A27) niet thuishoorde in een stedelijke omgeving deed plots héél wat GSM-verkeer tussen de deelnemende officieren en…..? ontstaan.

 

 

 

 

***********

Foto's in lage resolutie - hogere resolutie te bekomen via webmaster

 

gebuik de back/vorige toets om terug te keren naar deze pagina

bij het bekijken van de foto's

 

Klik op Foto om te vergroten  

***********

 

         

 

         

 

           

 

 

 

***********

tml>